P o l i s G o e d k o o p. NL
    Online verzekeren, snel, gemakkelijk en goedkoop!
Oldtimerverzekering

Bent u op zoek naar een goedkope oldtimerverzekering of klassiekerverzekering ? Bij polisgoedkoop.nl bent u aan het goede adres. Niet alleen ouderen vinden het leuk om met een oldtimer of klassieke auto te toeren, ook de jongeren hebben hiervoor een grote interesse.  Via deze site kunt uw auto als oldtimer verzekeren als deze ouder is dan 15 jaar. Er zijn in feite twee soorten oldtimerverzekeringen. Er is een oldtimerverzekering voor oldtimers die als tweede auto worden gebruikt en niet voor het woon werk verkeer. Hiervoor geldt dan ook een beperkt aantal kilometers per jaar. Hiernaast is er nog een oldtimerverzekering voor oldtimers die als enige auto worden gebruikt of waar men wel woon werkverkeer mee wil rijden. Hiervoor geld meestal een maximaal aantal kilometers van 20000 per jaar.

Ook voor uw oldtimer of klassieker is de minimale eis dat uw voertuig verzekerd is voor wettelijke aansprakelijkheid.  Ook hier kunt u de dekking uitbreiden naar WA Beperkt caco of WA volledig casco. Voor de WA dekking is geen taxatierapport verplicht. In de overige gevallen kan afhankelijk van de maatschappij een taxatie verplicht worden gesteld.

Wilt u oldtimerverzekering vergelijken klikt u dan op de button direct premie berekenen.

 

Execution only

Mocht u via onze website een verzekering of lening afsluiten dan is er geen sprake van advies. >>>P o l i s G o e d k o o p. NL, Powered by Webstairs