P o l i s G o e d k o o p. NL
    Online verzekeren, snel, gemakkelijk en goedkoop!
Letselschade

Bent u betrokken bij een aanrijding als bestuurder of in/opzittende van een motorrijtuig dan loopt u de kans om lichamelijk letsel op te lopen. Hiermee wordt bedoeld; het onverwacht van buitenaf op het lichaam inwerkend letsel.  Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld Whiplash, als gevolg van een achterop aanrijding waarbij letsel in en rond de nek ontstaat. Hierdoor kan het zo zijn dat u langdurig niet meer instaat bent om uw werk c.q. arbeid te kunnen verrichten . Dit kan met het oog op bijvoorbeeld inkomensderving en of levensvreugde vergaande consequentie voor u hebben.

Het is dan ook van groot belang dat letselschade op een correcte en juiste manier wordt behandeld. Hiervoor is het dan ook raadzaam om naast uw bromfiets- scooterverzekering een zogenaamde rechtsbijstandverzekering af te sluiten voor in het verkeer. Hierbij wordt u dan deskundig terzijde gestaan door juristen die naast uw letselschade ook uw schade aan uw voertuig kunnen verhalen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de module aanvullende dekkingen bij de brommer module.

 

Execution only

Mocht u via onze website een verzekering of lening afsluiten dan is er geen sprake van advies. >>>P o l i s G o e d k o o p. NL, Powered by Webstairs