P o l i s G o e d k o o p. NL
    Online verzekeren, snel, gemakkelijk en goedkoop!
Bestelwagenverzekering

Polisgoedkoop.nl is ook op het gebied van bedrijfs c.q. bestelautoverzekeringen de aanbieder van goede en goedkope verzekeringen. Wij menen dan ook te weten waar u als bestelautobezitter behoefte aan heeft. Dat is een complete verzekering tegen een scherpe premie.

Net als bij de personenauto kunt u ook bij de bestelautoverzekering naast de verplichte WA dekking voor wettelijke aansprakelijkheid kiezen uit de WA Beperkt casco en WA Volledig casco dekking.

Wij wijzen u er op dat beschadiging, verlies of diefstal van uw lading niet is gedekt op de bestelautoverzekering. Hiervoor moet u een aparte transportverzekering afsluiten. Tevens kunnen er per maatschappij eisen worden gesteld aan de diefstalsystemen. Zie voor uitleg bij het kopje Bestelwagen alarm. Voor de inzittenden en bestuurder wijzen wij u op de mogelijkheid van het sluiten van een schadeverzekering inzittenden. Deze verzekering keert naast een uitkering bij blijvende invaliditeit ook overige niet gedekte medische kosten uit.

Wilt u bestelautoverzekeringen vergelijken klikt u dan op de button direct premie berekenen.

 

Execution only

Mocht u via onze website een verzekering of lening afsluiten dan is er geen sprake van advies. >>>P o l i s G o e d k o o p. NL, Powered by Webstairs